hoofding website op de thee 2020

We vinden het erg jammer maar door omstandigheden kunnen we je dit jaar niet ontvangen Op de thee bij de kinderoppassers. Wil je graag een babysit aanvragen dan kan dat nog steeds door je te registreren via https:\\mijn.gezinsbond.be

Voor meer info kan je terecht bij de kinderoppascoördinator.

Inschrijven kan via deze link.

Wil je ook graag eens vrijblijvend kennismaken met de kinderoppasdienst? Of wil je graag uitleg over de webtoepassing www.kinderoppasdienst.be?

We organiseren  'Op de thee bij de kinderoppassers'. De bedoeling is om je te informeren over de kinderoppasdienst en je te laten kennismaken met de kinderoppassers. Wie zijn ze en klikt het met jouw kind(eren)? Je kan tijdens het kopje thee (of koffie), lekker relaxen. De kinderoppassers kunnen pampertjes wisselen, eten geven aan je baby... Zijn je kinderen al groter dan kunnen ze een spelletje spelen of een boekje lezen met de kinderoppas. We hebben al heel wat leuke workshops bedacht en er zullen pannenkoeken zijn.


Op deze manier hopen we de drempel naar de kinderoppasdienst te verkleinen.


Deze activiteit staat gepland op 01/03/2020. Iedereen welkom van 10u (einde voorzien rond 14u).

Buurthuis "Ter Cose" Opcosenstraat - 3850 Nieuwerkerken - Kozen

Inkom:

voorverkoop: 3 euro/persoon. Betaling van het inschrijvingsgeld op reknr (IBAN) BE05 7351 3111 3975 (KREDBEBB) met als mededeling 'Thee+ naam + lidnr'.

kassa: 4 euro/persoon

 

We helpen je ook graag verder met de webtoepassing www.kinderoppasdienst.be.