Ben je graag met kinderen bezig?

Stel je kandidaat als kinderoppasser bij de gezinsbond voor de afdeling Kozen, Wijer of Nieuwerkerken (Limburg). Je bent dan door de gezinsbond verzekerd (deze verzekering gaat verder dan de familiale verzekering).

Je kan dit via www.kinderoppasdienst.be  Kies als afdeling Nieuwerkerken-Wijer-Kozen (Limburg). Binnen enkele dagen ontvang je een mail van de co√∂rdinator om kennis te maken met onze werking. Duurt het te lang of heb je vragen dan kan je contact opnemen met Sonja Smeets

(Ben je niet van onze regio, kijk dan op www.gezinsbond.be)

Ben je al kinderoppas bij de gezinsbond?

Dan herinneren we je graag even aan onderstaande afspraken.

Wat verwachten we van jou?

- Opdrachten ontvang je via de webtoepassing. We verwachten dat je zo snel mogelijk laat weten of je de opdracht al dan niet kan aanvaarden.

- Indien een gezin je contacteert buiten de webtoepassing, vraag je steeds om de aanvraag in de webtoepassing te plaatsen zodat je verzekerd bent.

- Wees voorzichtig met het publiceren van foto's van de kinderen. Vraag eerst toestemming aan de ouders en kijk wie deze kan zien bij delen op een sociaal netwerk.

Wat mag je van ons verwachten?

- We brengen je in contact met het gezin dat kinderoppas wenst en stellen je aan hen voor.

- De gezinsbond organiseert jaarlijks een vormingsactiviteit voor beginnende kinderoppasser, Wij vinden het belangrijk dat je deze vorming volgt zodra deze in jouw buurt georganiseerd wordt.

- De verzekering van de gezinsbond dekt alle onkosten bij een ongeval vanaf de eerste euro. Er is geen franchise.

Nog informatie en adressen andere afdelingen