Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, verwelkomt je deze zomer graag op haar jaarlijkse zomerzoektochten in Sint-Truiden. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze prachtige Limburgse stad. Van 3 juli tot en met 30 september kan er elke dag naar hartenlust gewandeld en gefietst worden langs een mooi uitgestippeld parcours.

Locatie
 

Sint-Truiden 3800 Grote Markt 44 Toerisme Sint-Truiden (inschrijving en vertrekplaats)

 

Voor de kleinste speurneuzen is er een aparte zoektocht op kindermaat voorzien, dat volledig parallel loopt met de wandelzoektocht. Goed gezocht? Dan maak je kans op één van de mooie prijzen. Mis deze zomerse uitstap niet!
Onze zoektochten nemen je mee langs een selectie hoogtepunten van Sint-Truiden als historische stad met verrassend mooi erfgoed, maar ook als bruisende fruitstad. Het mooie stadhuis met Belfort, het Minderbroederklooster en de abdij... het zijn maar enkele pareltjes die je hier op je eigen temp kan ontdekken. De prachtige vernieuwde Grote Markt (letterlijk) vormt het middelpunt van onze zoektochten. Maak je keuze uit vier zoektochtformules: wandelzoektocht (3 km), kinderzoektocht (3 km), fietszoektocht (30 km), geocaching.

Praktisch

Doelgroep
 
Families
Voor wie?
 
Iedereen
Prijs
 
10.00

Leden Gezinsbond en leden Gezinssport Vlaanderen genieten van een voordeeltarief van € 10 i.p.v. € 15 (niet-leden). In ruil ontvang je een wandel-, fiets- en geocache-zoektochtenboekje, kinderzoektochtboekje (1 ex/kind), een brochure met stadsplan, leuke gadgets en een Trudopas die toegang geeft tot verschillende historische bezienswaardigheden.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Gezinssport Vlaanderen

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.